PM-Pro

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПРОДУКТА

Месечното възнаграждение за ползване на софтуерната система PM-Pro се определя от два основни фактора: брой на управляваните самостоятелни обекти и ползваните допълнителни услуги.

За да определим най-добрите ценови условия за вас, ще е необходимо да уточним някои технически подробности, касаещи съвместния ни начин на работа. Моля прочетете внимателно информацията по-долу преди да ни се обадите или преди попълните контактната форма.

1.ХОСТИНГ ПЛАН

Системата, която ще ползвате трябва да бъде инсталирана на сървър, като възможностите за ползването на такава машина са следните:

1.1. Споделен сървър, поддържан от нас

Това е масовият план за хостинг и най-често използвания вариант от нашите клиенти. Този план е подходящ за професионални и непрофесионални домоуправители, които сега стартират и все още са с малък обем от данни. Това е перфектното решение за вас - софтуер, сървър и интеграция с ePay/EasyPay, за които ние се грижим и поддържаме.

Конфигурирането и пускането на вашата система ще бъде готово до няколко часа.

В този план вие ще заплащате освен таксата за брой апартаменти и такса споделени сървърни ресурси, която е значително по-ниска, в сравнение със следващия вариант.

1.2. Отделен сървър, договорен и поддържан от нас

Този план е подходящ за професионални домоуправители, които не искат да се занимават с поддръжка и администриране на собствен сървър и инфраструктура, а вече са натрупали голям обем от данни, за които се изискват доста сървърни ресурси.

Ние ви предлагаме софтуер, отделен сървър само за вашата система и поддръжка, което е сигурно, надеждно и стабилно решение за вашия бизнес.

Системата ви ще бъде конфигурирана и готова за ползване до часове.

Моля да имате предвид, че този вариант на работа изисква доста по-сериозно планиране и внимателно обсъждане на техническите параметри, с оглед избора на най-доброто решение. Услугата включва: софтуер, наем на сървър и поддръжка.

1.3. На ваш сървър, който се намира при вас и вие се грижите за неговата поддръжка

Това е най-непопулярният начин на работа и е подходящ само за домоуправители, които имат собствен/и сървър/и и съответно квалифициран персонал за поддръжката му/им.
Услугата включва: софтуер и поддръжка.

2.ИНТЕГРАЦИИ

2.1. Система за електронни плащания ePay/EasyPay

Автоматичната интеграция с ePay/EasyPay се заплаща допълнително към всеки план и струва 29 лева месечно.

За да получавате плащания чрез интернет (ePay.bg) с банкови карти и други платежни средства освен интеграцията на PM-Pro с ePay/EasyPay е необходимо да се обърнете към ИПЕЙ АД и ИЗИПЕЙ АД и да сключите договор с тях.

2.2. Клиентски портал PM-Client

Всеки план има напълно безплатна интеграция с клиентския портал PM-Client, където вашите абонати могат в реално време да следят своите задължения и направени плащания към системата на домоуправителя.

2.3. Мобилно приложение

Мобилното приложение е включено в пакета на PM-Pro. При сключване на договор е необходимо само да заявите ползването му, след което ние ще извършим съответните настройки и ще ги предоставим на мобилните касиери. Няма ограничение в броя на мобилните касиери и мобилните принтери, които могат да работят чрез приложението;

3.ДОПЪЛНИТЕЛНИ МОДУЛИ

Ползването на допълнителни модули към системата PM-Pro се заплаща отделно и по договаряне между страните.

Допълнителните модули, които можете да ползвате към момента са:

3.1.Финансов модул;

3.2.Модул „Следващ офис“;

3.3.Модул „Техници“.

3.4.Модул „Фактуриране“.

4.ОБНОВЯВАНЕ НА СИСТЕМАТА КЪМ ПО-ВИСОКА ВЕРСИЯ

Когато е налична нова версия, във всеки момент, вие можете да заявите и безплатно да преминете към нея.

5.ТЕСТОВ ПЕРИОД

В зависимост от броя на обектите, които управлявате, както и предвид необходимостта от пренастройване на цялостната ви работа с нашия продукт, ние ще договорим с вас безплатен тестов период, през който вие ще имате цялата ни подкрепа при прехвърлянето и/или въвеждането на данните в PM-Pro.

Стандартният тестов период е два месеца.

В рамките на този период, в случай че не успеем да ви убедим, че това е продуктът за вашия бизнес, можете да се откажете по всяко време, без да дължите възнаграждение и неустойки.

Запитване за оферта

PM-Home

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПРОДУКТА

Месечното възнаграждение за ползване на софтуерната система PM-Home се определя от два основни фактора: брой на управляваните самостоятелни обекти и ползваните допълнителни услуги.

Продуктът е предназначен за управление на една етажна собственост с максимум 100 апартамента (вкл. всички други самостоятелни обекти към нея). Моля прочетете внимателно информацията по-долу преди да ни се обадите или преди попълните контактната форма.

1.ХОСТИНГ

PM-Home системата се инсталира на споделен сървър, поддържан от нас

Този хостинг план е най-подходящ за обема на дейността на непрофесионалните домоуправители.

Услугата включва: софтуер, сървър и интеграция с ePay/EasyPay (в случай, че ползвате), за които ние се грижим и поддържаме.

Конфигурирането и пускането на система ви ще бъде готово до няколко часа след сключване на договор и извършване на авансово плащане по договора.

2.ИНТЕГРАЦИИ

2.1. Система за електронни плащания ePay/EasyPay

Автоматичната интеграция с ePay/EasyPay се заплаща допълнително към всеки план и струва 5 лева месечно.

За да получавате плащания чрез интернет (ePay.bg) с банкови карти и други платежни средства освен интеграцията на PM-Pro с ePay/EasyPay е необходимо да се обърнете към ИПЕЙ АД и ИЗИПЕЙ АД и да сключите договор с тях.

2.2. Клиентски портал PM-Client

Всеки план има напълно безплатна интеграция с клиентския портал PM-Client, където вашите съседи могат в реално време да следят своите задължения и направени плащания към системата на домоуправителя.

3.ДОПЪЛНИТЕЛНИ МОДУЛИ

Ползването на допълнителния модул "Мобилен касиер" към системата PM-Home се заплаща отделно и струва 5 лева месечно.

4.ОБНОВЯВАНЕ НА СИСТЕМАТА КЪМ ПО-ВИСОКА ВЕРСИЯ

Когато е налична нова версия, във всеки момент, вие можете да заявите и безплатно да преминете към нея.

Запитване за оферта